top of page

Over onze Wellness

Heeft u iets te vieren, of wilt u zomaar ongedwongen relaxen en de dagelijkse stress ontvluchten, boek dan onze prachtige wellness ruimte en geniet geheel privé van alle faciliteiten die wij te bieden hebben.

Max tot 4 personen.

Daar wij geen manuele massages aanbieden hebben wij ervoor gekozen om een professionele massagestoel  toe te voegen aan elk arrangement !! 

Cadeaubon

 Het bedrag of arrangement vrij te kiezen

Hygiëne

Wij garanderen u een uiterst hoge hygiëne waarbij wij ons bewust zijn van de warme en vochtige omgevingen. Hier wordt met extra zorg en aandacht aan gewerkt en wij verwachten ook van onze gasten zich aan de huisregels te houden om de kwaliteit te behouden.

Privacy

Wij bieden u een oase van rust en ontspanning. Onze wellness is van diverse gemakken voorzien, om u een aangenaam verblijf te garanderen. Dit alles gebeurt in een sfeer van privacy en geborgenheid. Bij Pur Sang Wellness is privé ook echt privé.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, om deze kwaliteit te waarborgen voldoen wij aan alle benodigde normen en strenge eisen waar wij op regelmatige basis gecontroleerd worden. Alles is van top kwaliteit om u niets te laten ontbreken en te baden in pure luxe.

Pur_Sang_sauna_LienGosseyePhotography_1.
bottom of page